Det här är Faticia!

Möt vår lärare Faticia Bangura. Hon& är 29 år gammal och lever ensam. Hon gick i grundskolan i Freetown och har sen läst på Lärarhögskolan i Jui. Hon är snart färdigcertifierad lärare.&
Faticias föräldrar gick på handikappskolan på forna Pa Lokko där de fattade tycke för varandra,& Edith och Jacky Bangura. Båda hade polio som barn och blev handikappade efter sjukdomen. De kom till Pa Lokko för att lära sig sömnad respektive hantverk. Jacky är också jätteduktig på att måla och har gjort många teckningar till FVBU. Faticia är deras enda barn.
Faticia började som lärare för FVBU i januari 2018 och säger att hon är så tacksam och uppskattar sitt arbete med FVBU. Hon tycker det är meningsfullt att uppfostra och utbilda barn som kommer från fattiga områden.
Faticia bor i en lärarbostad på Pa Lokko men hennes föräldrar bor kvar i Freetown så hon veckopendlar för att hjälpa dem på helgerna.& I Sierra Leone tar man alltid hand om sina föräldrar då& det inte& finns varken hemtjänst eller ålderdomshem.