Ny förening - FVBU Hjälpverksamhet

31B3F790-FC5D-4589-AC35-CD289C839278jpeg
FVBU har just genomgått en stor förändring, föreningen är nämligen nu mer uppdelad i två separata föreningar, FVBU Förskola samt FVBU Hjälpverksamhet. Bakgrunden till uppdelning är framför allt kunna driva både förskolor och hjälpverksamhet långsiktigt och hållbart i framtiden. 
Omstruktureringen innebär att FVBU Förskola fortsätter att bedriva förskolor i Sverige och att FVBU Hjälpverksamhet bildats, den nya föreningen kommer därmed att driva hjälpverksamhet för att möta utsatta barn och ungdomar både nationellt och internationellt.

Anna Nyberg som är ordförande för den nya föreningen FVBU Hjälpverksamhet säger så här om omstruktureringen: 

"Så spännande med de nya förändringarna att det bildats en ny förening för FVBU Hjälpverksamhet. Jag tänker att detta är ett bra steg för våra tidigare verksamheter inom FVBU så att vi nu kan fokusera på de projekt som tillhör hjälpverksamheten, som just nu är i Sierra Leone och Litauen.
Den nya styrelsen har haft ett styrelsemöte och vi kommer snart att ses igen för ett andra möte där vi får möjlighet att lära känna varandra och arbeta vidare med att sätta visioner för de projekt som bedrivs idag.
Jag vill också rikta ett stort tack till alla er som vill vara med och stötta vår förening och projekt genom medlemskap, fadder och gåvor!"

9F64E94A-19D2-4D46-B225-73F611CDEEFE_1_105_cjpeg
Anna Nyberg på en av sina resor till FVBUs skolby i Pa Lokko, här tillsammans med några av skolbyns lärare.