Förskolan Emanuel - Frösön

Förskolan Emanuel - Frösön finns i Primus gamla lokaler på Frösön från och med januari 2021. Förskolan har två avdelningar där förskolans miljöer kommer att lägga grunden för det lustfyllda lärandet.
Vi tycker att det ska vara roligt att lära och uppmuntrar barnens kreativitet och det spontana samt planerade lärandet utifrån styrdokumenten.
FVBU värnar om den lilla förskolan, där barnen får vistas i mindre barngrupper och inte behöver knyta an till så många pedagoger. FVBUs förskolor arbetar med hållbar utveckling och alla våra förskolor har Grön flagg. Vi lär barnen att ta hand om naturen genom till exempel sopsortering samt samtalar kring naturens ändliga resurser och hur vi tillsammans kan ta tillvara på dessa. FVBUs förskolor har en kristen profil och vill att alla barn ska känna sig trygga och värdefulla. Vi vill värna om alla människors lika värde samt tycker att det är viktigt att tala om varför vi firar de traditionella kristna högtiderna som också är en del av vårt kulturarv.
Varmt välkomna till en familjär förskola nära sjö och skog!

Helena Silverdahl är rektor på Emanuel - Frösön

HELENA SILVERDAHL
helena.silverdahl@fvbu.se
0725-314733

 

Sök plats eller kontakta oss på Emanuel - Frösön

Ni ansöker om plats på vår förskola Emanuel genom formuläret nedan.
Det går även bra att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar om vår förskola! Vi ser fram emot att höra ifrån er på froson@fvbu.se eller helena.silverdahl@fvbu.se.
Det går även bra att ringa på nummer 0725-314733.

FÖRSKOLANS ADRESS:
Öneslingan 9
832 51 FRÖSÖN

Fyll i formuläret nedan