Förskolan Emanuel - Frösön

Förskolan Emanuel har två avdelningar där förskolans kreativa lärmiljöer lägger grunden för det lustfyllda lärandet.
Vi tycker att det ska vara roligt att lära och uppmuntrar barnens kreativitet och det spontana lärandet samtidigt som vi lägger stor vikt vid det planerade lärandet utifrån styrdokumenten, lpfö18. Emanuel Frösön ligger naturskönt vid Frösö strand och vi har en vacker utegård med utsikt över Storsjön där barnen vistas varje dag. 
FVBU värnar om den lilla förskolan, där barnen får vistas i mindre barngrupper och inte behöver knyta an till så många pedagoger. FVBUs förskolor arbetar med hållbar utveckling och alla våra förskolor har Grön flagg. Vi lär barnen att ta hand om naturen genom till exempel sopsortering samt samtalar kring naturens ändliga resurser och hur vi tillsammans kan ta tillvara på dessa. 
Varmt välkomna till en familjär förskola nära sjö och skog!

Helena Silverdahl är rektor på Emanuel - Frösön

HELENA SILVERDAHL, telefonnummer 0725-314733
helena.silverdahl@fvbu.se

 

Sök plats eller kontakta oss på Emanuel - Frösön

Ni ansöker om plats på vår förskola Emanuel genom formuläret nedan.  Ni kommer att bli informerade om ert barn fått beviljad plats fyra månader innan önskat startdatum. Urvalsgrunderna för placering är att syskon alltid har förtur och i andra hand görs urvalet utifrån ansökningsdatum.
Det går även bra att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar om vår förskola! Vi ser fram emot att höra ifrån er på froson@fvbu.se eller helena.silverdahl@fvbu.se.

FÖRSKOLANS ADRESS:
Öneslingan 9
832 51 FRÖSÖN

Fyll i formuläret nedan