FVBUs nya koordinator

Efter FVBUs tidigare koordinator, Brima Banguras, tragiska bortgång har FVBU nu en ny koordinator i skolbyn i Pa Lokko. Han heter Aiah James Komba, är 51 år och lärare. Han är gift och två barn, Samuella 18 år och Sia 9 år. Här berättar James kort om sig själv:

"Jag växte upp med Brima så det är med ett tungt hjärta att bli utvald att ersätta honom. Det är verkligen inte lätt att ersätta Brima, han kan helt enkelt inte ersättas. Han var en god man som arbetade hårt för att svenska fotavtryck ska synas i tidens sand i Sierra Leone. Mitt intresse är att hjälpa barn och ungdomar att lyckas i alla aspekter av livet. Jag vill jobba för FVBU, för det är en organisation som har mitt intresseområde.
Jag har nu satt mig in i statusen för projektet. Det är ett mycket bra och utmanande skolprojekt, som jag av Guds nåd har varit förberedd på. Att jobba på den lokala styrelsen kommer att bli nästa mål. Framåt är målet att etablera och registrera projektet nationellt. Allt detta kommer att göras sida vid sida med allt annat jobb för att utveckla skolan på bästa sätt. Än en gång tackar jag styrelsen och jag kommer att göra mitt bästa för att frukten av ert och Brimas arbete ska bestå."

Aiah James Kombajpg