Vi har förlorat en kollega och vän❤

FVBU måste med tungt hjärta berätta att vår medarbetare, koordinator och vän, Brima Bangura, oväntat gick bort lördagen 18 november. Brimas bortgång är väldigt tragisk eftersom hans fru Sarah gick bort så sent som den 5 oktober i år. De efterlämnar tre barn, Treasure, Jewel och Regina, 13, 11 och snart 4 år gamla.
brima02jpeg
Brima har alltid gått in helhjärtat för sitt arbete  och han tvekade inte när han blev ombedd att hjälpa till med FVBU skolbyprojekt i januari 2018 då vår dåvarande projektledare i Sierra Leone sa upp sig på kort varsel. Brima jobbade hårt för att förskolan/skolan i Pa Lokko skulle bli en verklighet. Han brann för utveckling för sitt land och han var engagerad i många projekt, allt från att låta bygga brunnar till skolor. Han var en duktig chaufför som en gång för länge sedan räddade många människor från rebellerna under inbördeskriget. Brima tog alltid väl hand om oss besökare från Sverige och ville alla väl. Det går inte nog att säga vilken saknad vi alla känner som hade förmånen att känna honom.

brunn01jpg

George English, en Pa Lokko vän i Sierra Leone, skriver till FVBU i Sverige:

"Jag uttrycker mina uppriktiga kondoleanser till FVBU-familjen i Sverige under denna svåra tid. Mina tankar och böner är med er när ni hanterar förlusten av vår älskade bror och medarbetare. Må minnena av de vackra stunderna ni delade tillsammans ge tröst och frid."

Vila i frid Brima Salamy Bangura och tack för allt du gjort för FVBU Sierra Leone.

Född 21 december 1974

Död 18 november 2023

brima06jpeg