Lindängens förskola i Södertälje

På Lindängens förskola vill vi att barnen ska utvecklas till öppna, frimodiga och hänsynsfulla människor med lust att lära. Därför vill vi ge barnen en trygg, rolig och lärorik utbildning.
Vi har plats för 30 barn fördelat på en avdelning. Avdelningen delas in i tre mindre grupper för att lättare skapa trygghet och kunna bygga nära relationer mellan barn och pedagoger. 
Förskolan har en stor och lummig trädgård med gott om utrymme för barnen att leka och lära. Förskolans egen kock serverar varierad mat med ekologiska råvaror så långt det är möjligt.

Petra Rönnbäck är stf. rektor på Lindängen

PETRA RÖNNBÄCK
petra.ronnback@fvbu.se

 

Sök plats eller kontakta oss på Lindängens förskola

Ni ansöker om plats på Lindängens förskola genom att fylla i formuläret nedan.  Ni kommer att bli informerade om ert barn fått beviljad plats tidigast fyra månader innan önskat startdatum. Urvalsgrunderna för placering är att syskon alltid har förtur och i andra hand görs urvalet utifrån ansökningsdatum.
Det går även bra att kontakta oss om ni har frågor eller funderingar om vår förskola! Vi ser fram emot att höra ifrån er på adress petra.ronnback@fvbu.se eller ingemo.westin@fvbu.se

FÖRSKOLANS ADRESS:

Grödingevägen 19
152 70 Södertälje

Ansök om plats på Lindängen här